Gjør ditt produkt unikt!

Vi har et bredt utvalgt av spesielle silketrykk- og transfer metoder som kan gjøre ditt produkt helt unikt.

Spesielle trykk metoder

Etter å ha trykket et plagg med en bedriftslogo eller design, blir et vanlig plagg en uniform, en reklame, til og med en vandrende plakat.
 Takket være de nyeste teknologiene innen tekstiltrykking, kan merkevaren din skille seg ut enda mer med bruk av spesialblekk og -pynt. Nedenfor er noen av de nyeste og mest spennende teknikkene for å hjelpe logoen din å “skille seg ut i mengden”.
Alt blekket vårt er miljøvennlig, AZO-fritt – spesielt testet for å sikre samsvar med EU-lover og -direktiver.

Puff

Disse blekkene utvider seg kraftig under tørkeprosessen, og oppnår en myk avrundet, tredimensjonal effekt. Tilgjengelig for både vannbasert og plastisol blekk.

High Density

Blekk med høy tetthet lar deg oppnå en tredimensjonal effekt med skarpe, veldefinerte konturer. Det er flott for å lage en del av designet “pop up” eller for å simulere effekten av en tekstur.

Flock

Effekten av å dekorere med en struktur av velur lar en oppnå interessante og unike resultater. Den kan brukes på både bomull og polyester, samt baseballcaps.

Refleks

Dette blekket har de samme egenskapene som reflekterende tape, og brukes ofte i sikkerhetsapplikasjoner som for skoler, arbeidsklær eller profesjonelle tjenester som politi og brannvesen. Bilde 1 – bilde tatt uten kamerablits. Bilde 2 – bilde tatt med kamerablits.

Jets

Glass- eller metallstråler festet på utvalgte elementer i et design, eller hele logoen, får skjorten til å se moteriktig og attraktiv ut.

High Density

Metalliske folier med forskjellige effekter og farger. Når den brukes på riktig design, kan folie skape en fortryllende effekt.

Gold\Silver Glitter

Side A har en hvit underbunn, side be er glitter direkte på plagget. Glitterblekk gir et iøynefallende glimt som skaper en rik effekt. Flott for å fremheve et design og produsere og elegant utseende.

Metallisk gull

Side A har en hvit underbunn, side B er shimmer direkte på plagget. Shimmer er en annen måte å legge til en “shiney-effekt” på utskriften din. Litt mindre prangende enn glitter, shimmer blekk er holdbart over mange vask.

Sølvskimmer

Side A har en hvit underbunn, side B er shimmer direkte på plagget. Shimmer er en annen måte å legge til en “shiney-effekt” på utskriften din. Litt mindre prangende enn glitter, shimmer blekk er holdbart over mange vask.

Crystalina

Partiklene fra dette blekket varierer i diameter, og forårsaker en glitrende effekt i den gjennomsiktige basen.

Sukker

Gnistende elementer i blekket lyser magisk opp utvalgte høydepunkter i et gitt design.

Perle

Små glitrende elementer i blekket gir en veldig fin, elegant og delikat effekt til de utvalgte fragmentene av et avtrykk.

Skinneffekt

Som etiketten på dine favorittjeans. Skinneffekt tilbyr en flott måte å oppskalere et design uten kostnadene og arbeidskraften til en faktisk skinnlapp.

UV Glow Ink

Disse bittesmå gjennomsiktige plastkulene i forskjellige størrelser og farger skaper en spennende effekt på utvalgte elementer i et design. Flott for å lage mosaikkeffekter.

Glow in the Dark

En flott spesialeffektblekk for fester eller spesielle kampanjer, som for barer eller diskoteker

Gel

Dette er et gjennomsiktig tredimensjonalt lag med blekk som gir en glanseffekt til underlaget. Gel er perfekt for å skape spesielle overflateeffekter, for eksempel vanndråper på en flaske