Velkommen til Rektor sin logistikkavdeling

Vi hjelper deg med å få varene dine frem

Visste du at 7 av 10 som handler på nett mener gode leveringsalternativer er avgjørende for hvor de velger å handle?

Logistikk

Hva vi kan hjelpe deg med

Lager

Oppbevar varene dine i et trygt og sikkert miljø. Vårt lager ligger sentralt på Carl Berner i Oslo og er bemannet alle arbeidsdager. Du har gjennom vår digitale portal tilgang til å se din varebeholdning 24/7

Fullfilment

Vi buker avansert teknologi for å sørge for at vareflyten din er sømløs. Vi integrerer med de fleste platformer og er sikre på å at vår løsning vil gi deg en logistisk fordel på markedet. Du vil også nyte godt av stordriftsfordelene vi har hos våre leverandører. Du kan sende pakker med blant annet Posten, Helt hjem og DHL.

Support

En tilgjengelig kundeservice er en viktig brikke for å lykkes med netthandel. Med vår kundeserviceløsning får kundene dine rask og profesjonell respons fra vårt dyktige team. Vi svarer alltid som representanter for ditt selskap.

Hvordan vi jobber

Integrering

Vi integrerer vårt lagersystem med plattformen du selger fra. Når en en kunde bestiller fra deg, importeres den automatisk til systemene våre og sendes.

Integrering

Step 1

Varemottak

Når vi mottar varene dine, gjør vi alt vi kan for at de skal se presentable ut for sluttkunden. Vi bretter hver gjenstand og tildeler plass på lageret vårt.

Varemottak

Step 2

Utsendelse

Vi pakker og sender alle innkommende ordre i løpet av 24 timer. Vi sender pakkene dine i delikat emballasje. Alle pakkene har RFID-tags for automatisk sporing.

Utsendelse

Step 3

Levering

Vi klarer å gjennomføre 99% av leveransene våre. Hvis det skjer noe med forsendelsen, tar vi alltid kontakt for å finne en god løsning for deg og kunden din.

Levering

Step 4

Forsendelser fra og til Norge

Lager

Fra NOK 199,-
 • 19,- per hylle /mnd
 • 249,- halv palle/mnd
 • 49,- per pakke retur
 • 24/7 lagerstatus
 • Trygt og sikkert miljø i Oslo

Fullfilment

Nok 89,- /order
 • Helt Hjem
 • Posten Pakke i Postkasse
 • Pakke levert til hentested (+80,-)
 • 48h utsendelse garanti
 • Håndtering og emballasje
 • RFID tag på alle leverenser

Support

Nok 30,- /henvendelse
 • Vår support svarer alltid dine kunder i løpet av 24 etter vi har mottatt en henvendelse. Vi har dyktige medarbeidere som vet hvordan de skal representere din bedrift på best mulig måte.

Forsendelser til / fra EU, ASIA, USA

Kontakt oss

Nøkkeltall

0

Moderne fasiliteter

0h

Gjennomsnittlig svartid

0+

Nettbutkk-integrasjoner

0+

Daglige løste supportsaker

Ofte stilte spørsmål

Kan dere hjelpe til med produksjon av varer?

Ja, produksjonsavdelingen til Rektor har en omfattende kompetanse for å produsere varer og tjenester av høy kvalitet til riktig pris. Gå til Rektor sin produksjonsside for å lese mer.

Lager dere nettbutikker?

Ja, nettbutikkavdelingen til Rektor lager cutting-edge nettbutikker som konverterer effektivt. Vi finner en løsning som er best for deg og dine kunder.

Hjelper dere med direktesalg?

Vi har lang erfaring med fysiske salg. Hvis du selger live eller ønsker å opprette en popup-butikk så kan vi hjelpe deg.

Vi snakker gjerne med deg

Close Menu
Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin