VELKOMMEN TIL REKTOR-PRODUKSJON

Ekstraordinære produkter for kreative merker

Rektor-Produksjon er en totalleverandør for produksjon av varer  som bærer høy kvalitet. Vi har  et omfattende leverandørnettverk i Europa og Asia som vi bruker for å finne et førsteklasses produkt for deg. 

Produksjon

Noen av våre klienter

Karpe

Prisvinnende norsk rap-duo

Marcus & Martinus

Pop-sensasjon fra Norge.

Norwegian Business School

Den nest største handelshøyskolen i Europa.

Hva vi gjør

Utvikling og design

Vi hjelper deg med å lage kreative produkter som treffer dine kunder. Vi hjelper deg finne riktig design og riktig kvalitet og pris.

Sourcing

Vi bruker vårt nettverk av leverandører for å finne den rette fabrikken og landet for å produsere produktet ditt. Vi er opptatt av å finne riktig kvalitet og pris.

Produksjon

Vi bruker kun sertifiserte fabrikker og har strenge kvalitetskontrollrutiner for å sikre at du får det beste resulatet. Produksjontiden varierer etter mengde, beliggenhet og produkt.

Hvordan vi jobber

Moodboard

Den første dagen møtes vi og diskuterer forretnings- og produksjonsmulighetene dine. Vi lager vanligvis et moodboard som kan hjelpe oss med å lage designet.

Moodboard

Step 1

Design

Vi hjelper deg med å designe produktet ditt og lager tekniske produksjonfiler. Du kan enten lage designet selv, eller du kan la våre designere hjelpe deg.

Design

Step 2

Sourcing

Basert på designet ser vi etter å finne den beste fabrikken for å produsere produktet ditt. Vi bruker sertifiserte fabrikker i både Skandinavia, Europa og Asia

Sourcing

Step 3

Produksjon

Etter at du har godkjent design og vi har funnet en produksjonfabrikk, starter vi produksjonsfasen. Estimert produksjonstid varierer etter flere variabler.

Produksjon

Step 4

Vi har stort fokus på bærekraft og miljø

Vi gir deg muligheten til å bestemme hva som er viktig for deg. Vi finner fabrikker som bruker bærekraftige materialer, produksjonsprosesser og forretningspraksis for å lage produkter som tar hensyn til kloden vår. Alle fabrikkene våre er Oeko-Tex 100, GOTS og BSCI serfifisert.

Ofte stilte spørsmål

Kan dere hjelpe med å selge produktene?

Ja, nettbutikkavdelingen til Rektor lager cutting-edge nettbutikker som konverterer effektivt. Vi finner en løsning som er best for deg og dine kunder.

Kan dere lagre og sende våre produkter?

Ja. Vi har vårt eget lager spesielt tilpasset netthandel og online salg. Sjekk ut Rektor Lager sin hjemmeside for å lese mer.

Hjelper dere med direktesalg?

Vi har mye erfaring med fysisk salg. Hvis du selger live eller ønsker å opprette en popup-butikk kan vi sannsynligvis hjelpe deg. Kontakt oss gjerne for å høre med.

Utnytt potensialet ditt i dag

Close Menu
Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin