Velkommen til Retkor-Live

Din merkevare der musikken din er

Rektor Live hjelper deg med å selge din merchandise på konsert eller pop-up. Vi sørger for at  dine fans får den ultimate kjøreopplevelse

Noen av våre partnere

Vi kan  hjelpe deg med

Planlegging

Vi planlegger hver konsert nøye basert på dine behov, størrelse, plassering og mye mer. Vi kontakter hver venue for å sikre at du får de beste lokalene og plasseringne for å maksimere salg. Målet vårt er å gjøre merchandise salg problemfritt for artist og management.

Salg

Vi bruker erfarne personell som sikrer en smooth utførelse som maksimerer salget. Vi skreddersyr hvert utsalgssted til for å sikre en god flyt for sluttkunden. Vi har 10+ års erfaring fra de største arenaene i Norge, Skandinavia og Europa.

Oppgjør

Vi fullfører alltid salgsrapporter på salgsdagen. Etter vi har gjort en avsluttende telling, vil vi gi deg en avansert rapport som viser nøyaktig hva du har tjent på salget. Systemene vi bruker er svært robuste og vi har aldri feil når det kommer til betaling.

Hvordan vi jobber

Identifiser omfang

Vi snakker med management/artist for få en oversikt over omfanget. Vi identifisere deres og sluttkundenes behov. Vi setter oss grundig inn i hvert case.

Identifiser omfang

Step 1

Planlegging

Basert på vår kommunikasjon starter vi planleggingsprosessen. Vi prøver å finne det mest kvalifiserte personellet, de beste betalingsløsninger og beliggenhet.

Planlegging

Step 2

Utførelse

Vi tror at effektive personell, lite kø og enkle betalingsløsninger er nøkkelkomponenter for å selge bra. Hovedmålet vårt er å gi en positiv opplevelse for kunden.

Utførelse

Step 4

Oppgjør

Vi fullfører salgsrapporter på salgsdagen. Etter vi har gjort en avsluttende telling, vil vi gi deg en avansert rapport som viser nøyaktig hva du har tjent på salget.

Oppgjør

Step 3

10+ års erfaring

Selv om selskapet vårt ble grunnlagt i 2018, har menneskene bak Rektor Live over 10 års erfaring med konsertsalg. Vi har hatt hovedansvar  for salg på utsolgte arenaer i hele Europa. Kundene våre inkluderer Justin Bieber, Robbie Williams, Swedish House Mafia, Marcus & Martinius, Karpe og mange mange flere.

Screenshot 2020-02-14 at 11.38.24

Ofte stilte spørsmål

Kan dere hjelpe til med produksjon av varer?

Ja, produksjonsavdelingen til Rektor har en omfattende kompetanse for å produsere varer og tjenester av høy kvalitet til riktig pris. Gå til Rektor sin produksjonsside for å lese mer.

Lager dere nettbutikker?

Ja, nettbutikkavdelingen til Rektor lager cutting-edge nettbutikker som konverterer effektivt. Vi finner en løsning som er best for deg og dine kunder.

Kan dere lagre og sende våre produkter?

Ja. Vi har vårt eget lager spesielt for e-handel og konsertforsendelser.Sjekk ut lagerets side for å lese mer.

Vil du jobbe med oss?

Vi snakker gjerne med deg  om muligheter.

Close Menu

Justin Bieber

Telenor Arena, Oslo

Date: 16 – 18 april, 2013

Attendance: 75,000

Shops: 7

Vendors: 68

Robbie Williams

Viking stadion, Stavanger, Norway

Date: 25 august, 2013

Attendance: 20,000

Shops: 5

Vendors: 22

Marcus & MArtinius

Telenor arena, Oslo, Norway

Date: 2 juli, 2017

Attenence: 33.000

Shops: 2

Vendors: 45

Karpe

Spectrum, Oslo, Norway

Date: 20-22 april, 2017

Attendance: 27,000

Shops: 5

Vendors: 23

Greenday

Ullevål, Oslo, Norway

Date: June 30, 2013

Attendance: 22,000

Shops: 3

Vendors: 12

Top Gear

Sørmarka Arena, Stavanger, Norway

Date: 27-28 march, 2015

Attendance: 20,000

Shops: 3

Vendors: 11

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin